Familie & Børn

Den lille familie. I er jeres historie…

 
 
QY1A2226.jpg

Den lille familie

Sammen med jeres børn, tider vi et sted der handler om jer eller et natur skønt sted hvor alle får lov til at løbe, lege og have det sjovt. Jeg er med på sidelinien og fanger jer alle i skønne situationer,

Om I er mor, far og den lille, har en sammenbragt familie med en her børneflok eller om det er farfar der skal hygge med ungerne på billederne er ét fedt. Prisen er den samme.

Kr. 1500,-

QY1A0869.jpg

Søskende

Dine/jeres børn i mange vidunderlige udfoldelser. Vi finder et passende sted og så lader vi dem få frit løb og sammen tager vi os den tid det tager for at fange børnene på bedste vis og som de er…

Efteråret er tiden til at få den perfekte julegave til hele familien. Et billede der fortæller jeres histore og fanger dem i deres es!

Kr. 1200,-

Nohr3.jpg

Home-Session

Vi tilbringer nogle timer sammen hos jer hvor vi fanger jer i jeres dagligdag sammen som familie.

Måske er baby lige kommet til verden og så er det nemmest at jeg kommer til jer. Måske ønsker I bare at se jer selv i de omgivelser hvor I tilbringer den meste tid.

I vil elsker disse billeder og kigge på dem i mange år frem.

Kr. 1800,-

 

Du får et endeløst galleri med alle de billeder I ønsker at downloade i high resolution format til både print og de sociale medier. Fremkaldelser kan jeg også klare, og så er det endda til fornuftige priser. Find inspiration ved at scrolle ned og/ellers se mange flere billeder på bloggen.